I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, February 17, 2009

Kursus Lagi....

erm...bukan aku yg kene kursus....keje swasta ni..mana ade kursus pape...gewe yg kene g kursus..kat kem bumi jati shah alam....kursus ape lagi kalu bukan BTN.....seminggu jugak....seminggu la aku duk sengsorang kat umah tu nanti....so confirm la seminggu dapur tak berasap.....bahkan xmasuk dapur pun....itulah yg terjadi sebelum2 ni bila gewe g kursus....malam2 tdo bertemankan lampu kalimantang....bukan takut tapi seram....hehe....ataupun aku mintak cuti..balik kampung...bleh duk lame sket kat kampung...hehe....

semalam dengan kawan dr gribbles kota bharu call ckp kpli untuk pengambilan baru dah buka...slame nia ku rase xnak..tp tetiba semalam aku isi plak borang tu..gewe g BSN dan beli PIn untuk aku...so skang aku da isi la....kalu dapat alhamdulillah..kalu xdapat..at least aku da ade keje tetap skang ni...just mencube....



taun ni..ramai kawan2 akan mendirikan rumahtangga....salah seorang nye fadh aka fadilah...kwn aku mase ting 2 ngan 3....die wat majlis 14/2/09...oleh kerana tarikh tu aku keje....aku g la umah die 13/2/09...bagi adiah....ni nak bgtau rahsienye ni....hadiah yg aku bg tu...sbnarnye..hadiah yg org kasi kat aku mase aku kawen dulu....tak pakai..dah bukak la pembalutnye....soalannye ialah...patutkah aku bg hadiah kat org dgn adiah yg org bg kat aku???xtau la sape yg bg.....ade byk lg bawah katil kat kampung..hehe....

1 comment:

  1. Pijah...try la kpli tu... Aku tahu kau layak... Aku pun dah terpikir2 gak nak switch jadik cikgu... Aku sokong kau amek... Chayok!
    Kau dah pakai broadband ke?

    ReplyDelete