I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, April 29, 2009

GAMBAR AKU SUKER...(copy dr blog lame)

ni sume gambar2 lame dah…tp xla lame sgt..dalam taun ni jugak la…..tp aku paling suke tengok….

langkawi

langkawi

ni mase kat langkawi…ala2 hanimun la…..tp sbnarnye….office azizan yg wat meeting kat luar….jd bleh bawak kuarga skali….hari kuarga la konon……meeting+hari kuarga+hanimun….3skali aku rangkum…..pemandangan belakang memang cantik la…kebetulan cuaca cerah…..azizan tu sbnarnye dah tak heran ngan langkawi sbb die blaja kat kolej lagenda langkawi 4tahun…..jd langkawi tu tempat die u’uk je…..aku ni la yg 1st time pegi…..ingat nak pegi lagi kalu ade duit yg nak diperhabiskan….
makan time

makan time

ni pulak…mase majlis sambut menantu kat pasir mas 26 mei 2008….kenduri kecik2 je….+kenduri kesyukuran adik ipar dapat cemerlang spm….(xingat brape A)….kitorang makan layan diri je…ntahapehape….amik gambar pun suke suki je….poyo je kan….tp mase ni rase seronok tp berdebar2 kerana sat lg sume rombongan nak balik dungun dah..tggl aku sorg2 kene duk pasir mas…dalam otak tgh pk…ape aku nak buat lepas nie….mak mertua aku tu garang ke tak…cemane penerimaan sedara2 azizan ngan aku yg poyo + ganaz nie….
achik n wana

achik n wana

.ni gambar mase achik n wana with their family came to terengganu…lawatan sehari je….kebetulan dorang pegi masjid ni kan..masjid tengku tengah zaharah kuala ibai a.k.a masjid terapung yg terletak hanya 2km dr umah sewa aku….jd aku pun dtg la jumpe dorang amik gambar….
nampak comel plak en azizan nie...

nampak comel plak en azizan nie...

ni pun sbanrnye gambar kat langkawi…tp xde sebarang landmark la…actually aku berkenan ngan bunga teratai tu..nampak mcm wallpaper yg sedia ada dalam komputer…terus aku snap…..yg en azizan nie plak…sbg prop je….tp nampak comel plak die dlm gambar nie..ade nampak mcm org yg berumur 29tahun tak???yg aku tak tahan..akak tuan punye umah sewa aku pnah tanye…”kawin sebaya ke???”….aku tak pasti azizan yg kelihatan spt 25 tahun atau aku yg kelihatan spt 29 tahun…korang rase?????
umah sewa

umah sewa

hehe…ni la umah sewa kitorang..ni tgh bersiap2 nak kuar makan….ikut mood….kdg2 nak mengada2….makan kat kuar…..ari rajin..masak kat umah….dah siap2..snap gambar dulu…azizan ni bab bergaya..serah jelah kat die…suke no bergambar….tp yg buruk nye…bersepah2 kat belakang….tu tilam sbnarnye…skang baru beli katil…dah 7bulan kawin br beli katil…huhu…jd sbelum2 nie…pakai tilam lipat2 tu je…pas bgun tdo…lipat la….nak angkat2 sana sini..malas….bior je kat situ…lagipun kitorang ni xde tetamu pun..sape la nak dtg umh kitorang..jd umah tunggang tebalik pun aku tak heran….huhu…xde la..aku rajin jugak mengemas…..dalam gambar tu je bersepah….kebetulan…kui kui kui…..

No comments:

Post a Comment