I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, April 28, 2009

RAFI'UL ANUAR BIN MUKRI

salam....kawan aku (yg suke buli dan kutuk aku kaw-kaw) yang juga merupakan bapak segala otromen telah pun kawen bulan 1 aritu..tp aku xpegi....sbb...aku lupe....tp ia tak mengizinkan aku untuk pegi.....so tadi aku call die jap...sbb baru arini aku tgk gambar kawen die...dan baru aku tau die (makin tembam)....tp xpe....mungkin sebab die tembam..dLA nak kat die...kalu die xtembam...mungkin die bukan dgn dLa skang...heh heh heh....

aku teringat plak satu kisah aku kene kutuk ngan die masa kat utm dulu.....nadilah bg adiah aku sehelai tudung yg warnanya terang giler....aku terkezut la...tp permintaan die plak...aku kene pakai keesokan harinya..besday aku 23/7...24/7 kene pakai g kuliah....nak tak nak aku pakai la sbb org dh kasi adiah....aku g la bilik persatuan aku (kelab IKRAM...that's why emel aku pijah_ikram)......so si rafiul ni...(atau nama panggilan aku KAMPIT)...bleh tanye aku.."pjot...ko pakai tudung ke kain langsir???",,...menyirap darah naik ke muka aku...tp aku kontrol....hampeh punye budak..kalu tak kerana tudung tu na bg adiah..taknye aku pakai.....

aku nak introduce sket la budak ni yg aku kenal....dulu die skolah mrsm balik pulau....pastu masuk forecast kat utm....konon terer giler arr.....amik math.....tp pastu grad sama ngan aku.....kui kui kui.....suker tido bawah meja kat bilik ikram...ada satu hari aku hampir terpijak tangan die...dah tuan tak nampak..tibe2 tangan terjulur kuar dr bwh meja.....

bleh aku kira my 'bespren' walaupun xbest pun....tp memandangkan aku tak berapa rapat ngan budak lelaki...ni kire yg paling rapat la....tp aku dah kurg kontek die semenjak aku ber'pakwe'....apatah lg pas aku kawen ni....tambah2 plak die dah kawen ni....so dah xkontek....tp kalu diingat2 kes kene kutuk2 dulu...'panas' jugak aku ni....sbb dulu aku telan je segala kutukan2 tu sbb aku xpandai sgt men'jawab'.....cube kalu die kutuk aku skang..xde nye ...(aku dah menuntut).........

No comments:

Post a Comment