I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, May 14, 2009

GAMBAR NADILAH KAWEN....

kat masjid kristal....

kenduri nadilah..yang tak tahannye..tgh kalut nak kenduri, lalu la pakcik na bawak pinggan...na siap offer pakcik die yang bujang tu kat aku...die luper ke aku dah kawen.....hehehe...

kami antara orang yang awal sampai...kul 10pagi lebih2....tp na dah siap make-up dah....leh la bergambar..aku dulu...make-up kul 11.30....orang dah penuh satu umah....pengantin pakai kain batik lagi....siap marah2 lagi kwn mak aku....."ape ni...org ramai dtg nak tgk awak..awk pakai mcm ni lagi...."...dah jurumekap aku..azuwa saluwah sampai lambat...(jurumekap percuma je....import dr maktab perguruan kuala terengganu..)

ni bergambar ramai2 depan pelamin...aku tak tahan tgk mcm mana jurugambar tu arahkan na supaya bergaya mengikut kehendak die....aku tak sanggup...(aku kan pemalu)....naib baik aku xamik jurugambar masa aku kawen....aku xnak..aku xsanggup....

gambar firdaus (suami na)..masa majlis ni...ada dalam kamera yana kot....masa die sampai aku dah xde kat situ..aku g umah makcik aku....

1 comment:

  1. paginye mekap....aku mak aku soh mekap pas solat zohor...kul bp la siap...hmmm

    ReplyDelete