I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, July 2, 2009

eBOOK TERKINI DI PASARAN

Assalamualaikum.....
Dah lama rasanya tak update blog ni kerana bertungkus-lumus menyiapkan laman web http://www.jombinabadan.com...
Banyak jugak cabaran yang dilalui jika xde ilmu IT......

nie nak citer..buat apa laman web tu?
Nie ha....buku panduan bina badan berotot bagi newbie....
saya tau diluar sana ramai yang minat nak bina badan...kalau tak bina badan sgt pun...kira besarkan badan sket...tegapkan badan.....bg keyakinan diri tu bertambah sket.....




Semenjak no telefon azizan dipamerkan disini...tak kurang juga yang sms bertanyakan bagaimana nak mula bina badan atau main gym kalau xde asas langsung....
inilah jawapannya.....ebook nie...
Azizan juga bermula tanpa apa-apa pengetahuan tentangnya...
sedikit demi sedikit dia belajar....sampailah sekarang..dia pulak ajar orang...
mulanya taknak ajar sebab dia rasa die pun baru lagi....tak pandai sgt....
tapi makin ramai plak bertanya....

dan yang paling kelakar....bila g gym...ada je pengikut dalam senyap.....
setiap pergerakan azizan akan diikuti....apa latihan yang kita buat..dia buat....tapi die perhati dari jauh je.....bila kita tinggalkan alat tue...cepat2 die g main plak.....

so....anda tak payah macam tu lagi....kerana semua yang perlu anda tahu dan yang perlu anda buat...saya dah masukkan semua dalam ebook nie....

nak dengar pendapat orang tentang ebook nie?





Ini pendapat ringkas saya.

Sebelum tu, saya nak buat "akuan bersumpah".

Saya BELI EBOOK INI dan sama sekali tidak mendapatnya secara percuma. Kalau tak percaya, download bukti bayaran / belian saya di post ini.

So far, harga RM35.00 amat amat murah. Ebook utama panduan ni pun dah cecah dekat 130 muka surat. Tak termasuk lagi empat ebook tambahan yang lain. Saya harap penulis ebook ni naikkan sikit lagi harga.

Ebook #1: 138 m/s - Lima Langkah

Ebook #2: 113 m/s - ebook jadual kerja workout (latihan)

Ebook #3: 39 m/s (Tip-Tip Bina Badan)

Ebook #4: Senarai Gym di Malaysia - yang ni saya cari sejak dulu lagi.

Ebook #5: Ebook dalam English. Mungkin ini sebagai rujukan tambahan sahaja.

Panduan macam ni susah nak dapat dalam bahasa Malaysia. Dan lebih penting, ia adalah untuk orang Malaysia berbanding panduan lain yg banyak khusus untuk orang Barat. Diet untuk orang asia mana sama dengan diet untuk orang Barat.

Ebook ni menerangkan dengan bahasa yang mudah dan dalam LIMA LANGKAH saja. Kalau nak cari info percuma, carilah. Saya yakin saudara semua akan pening lalat sebab terlampau banyak maklumat yang bercanggah satu sama lain.

Jadi untuk elakkan kekeliruan, rujuklah daripada mereka yang ada pengalaman dan salah satunya ebook ni.

Mengapa saya beli?

Ramai ingat IM yang "otai" dapat ebook secara free. Saya memang dapat banyak ebook berbayar secara percuma. Tapi saya juga membeli. Ebook Tarikh Lahir abanglong tu pun saya beli juga. Ebook ni pun saya beli juga. Soalnya mengapa?

Sebab saya akan beli jika sesebuah ebook itu amat saya perlu dan saya rasa ia bermanfaat untuk saya. Benda free biasanya kurang memberi bekas untuk saya.

Akhir kata, kepada brother-brother terutama yang sering digelar "papan lapis" (kurus lah tu..), dapatkan ebook ini untuk membina tubuh badan yang sihat, cergas dan lebih ideal. Tak payah tipu lah orang yang kurus, tinggi keyakinannya. Pasti ada sedikit rasa di hati ingin memiliki berat badan yang ideal.

Lima bintang untuk ebook ni. Saya jamin pembeli pasti berpuas hati.

Kepada penerbit ebook ni (pasangan suami isteri), terima kasih untuk ebook yang bermanfaat ini.

Yang ikhlas,
smartzul


So..camne ngan komen diatas?
http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/17735-panduan-bina-badan-3.html
ini link untuk lihat komen sebenar didalam wangcyber.com

Selamat maju jaya....
hafizah & azizan
www.jombinabadan.com


2 comments: