I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, September 8, 2009

Genap 2 bulan

salamz.......arini genap 2bulan aku melancarkan produk digital aku yang dinamakan 5 Langkah Mendapatkan Badan Berotot....hehe.....baru 2bulan.....tak sangka plak akhirnya aku ada laman web dan jual ebook.....

dan..yang paling tak disangka-sangka..jualannya...hebat gak la aku rasa bg org mcm aku yang masih blaja pasal website..(tu pun suh org siapkan yg last2)...sbb tak reti sgt nak uruskan website...nasib baik adik HAMID SALIM sudi membantu.....kalau tak...xtau la bile boleh start jual ebook tu.....sebulan pertama....dapat RM1500++...bulan kedua..dah masuk bulan pose...sale kurang sket.....aku pun bile dah start pose...xtvt promosi pun kureng sket.....kurang tak kurang pun..tanpa promosi..dpat gak jualan....RM500++...alhamdulillah....

tapi masalahnya....xde pun duit sejumlah tu dalam akaun aku....mana peginye????tulah masalah org tak boros cam aku nie....mana ntah duit tu pegi aku pun tak sedar......takpe2....bulan depan kita start save duit bisnes..hehe....ni kan nak rayer....baju rayer kene beli taun nie..walaupun...kain pasang hadiah org bagi masa kawin dulu byk lagi.....sebabnye mak aku xcident.....dan mesin jait plak rosak......macam2......

azam lepas rayer..nak tingkatkan lagi jualan ebook.....tp tgh cari..kalau nak letak iklan berbayar..nak letak kat mana ek yang paling efisien.....dan murah.....xnak tempat yang mahal2 sgt....kalau kawan2 sudi..leh la join affiliate dan letak banner atau link website aku kat blog korang......melalui affiliate...kalau org masuk dan beli ebook aku melalui link korang..korang akan dapat komisien RM15 setiap ebook yang terjual.....so..korang untung..aku pun untung.....

No comments:

Post a Comment