I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, September 10, 2009

Koleksi gambar aku...

aku ni kalu tulis blog tak pnah ada flow...main hentam je....skang terasa nak letak gambar nie....abang azizan bersama 5 mamat askar....kami beria datang tgk persembahan tatu..dalam malam 1st xdpt masuk...penuh...g malam ke 2...awal2 lg dtg...mujur bleh masuk......

aku bukan beria nak tgk mamat2 askar ni main tembak2 sgt...sebabnya ialah dalam gambar kat atas....tepi sekali belah kiri adalah adik azizan bernama AZNAN....beliau terlibat dalam persembahan ini..sbb tu kami dtg tgk....

mamat askar yang dua dari kanan adalah sgt gatal....(aku dah terikut-ikut ayat si ederq sbb tiap-tiap ari baca blog AKUPUNYESUKE...kembang lah si ederq tu....)....mujur aku dtg ngan laki aku....dan laki aku lebih hensem dari mamat2 tu sume...aku suke.....mengutuk plak keje aku bulan2 pose nie.....tp xpe..aku sure giler yg dorg takkan baca blog nie....


ini adalah adik ipar aku yang bongsu....gambar kat langkawi bulan lepas.....budak ini tersangat lah manja.....umur dah 5tahun....b*r*k pun mak die basuhkan lg.....pnah die panggil aku...aku ingat apee.....suh basuhkan b*r*k die rupenya...budak kecik ni.....!!!!!!semoga die cepat pandai basuh berak sendiri...opsss...


siapa bilang gadis melayu tak menawan.....bla...bla...bla....opss....bukan gadis sebarang gadis bukan makcik sebarang makcik...makcik di atas adalah ibu mertuaku.....(kejamnye menantu hantu nie....tayang mak mertua dalam blog)....nama ibu mertuaku AZIZAH....(aku selalu tersalah tulis nama AZIZAN jadi AZIZAH....apakah aku berdosa???)

ibu mertuaku diakui oleh seorang kawan aku yang tinggal bersebelahan kg zizan....sebagai gadis paling cantik dikampung tersebut masa die muda2 dulu....amacam....hebat tak????dah la baik....sampai skang cantik lagi...org pasir mas kan cantik2 sume..tul tak iderq (iderq pun kemain bangga sebab mak die pun org pasir mas)....mak mertua aku umur dalam 46tahun...azizan umur 30 tahun.....(anak sulung)...maknanya...ma kawen ngan arwah ayah mertuaku pada usia 16tahun.....mak aku kawen ngan ayah aku masa umur 19tahun....

No comments:

Post a Comment