I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, December 7, 2009

Jumpe Doctor

td g jumpe doktor fadilah..klinik kumpulan muslimah..
dah lama dah dr suh p jumpe die...kebetulan dr datang opis masa tu...
buat ujian darah die..masa tu aku dah kawen 10 bulan....
aku ckp kat dr..."nanti tggu genap setahun la dr..."..haha...

alih2 skang dah setahun 6 bulan aku kawen...xde jugak....
arini la baru tergerak nak g jumpe dr..
mujur xde ramai orang kat klinik....

perjalanan pegi ..tggu...jumpe dr dan balik sampai opis...dalam sejam je....kira cepat la kan?
doktor scan.....die kate xde la cyst ke fibroid ke.....cuma kebetulan aku baru lepas kencing....
so xleh la...nak scan kena la pundi kencing penuh....so nanti dtg semula untuk scan.....

lepas die tanya mcm2....aku kena buat ujian darah....FSH, LH, PRL....so balik opis suh kak ya (opismate) cucuk amik darah....dr tu pun memang hantar ujian darah patient die kat makmal aku...

so it's cost about RM54.50...harga aku lah...aku try call bos tadi...tak jawab..nak mintak FOC terus ataupun bagi diskaun sket....aku kan staff....bagi FOC terus lagi bagus.....lagipun tahun ni aku tak buat lagi ujian percuma yang diberikan...tp yang company bagi free cuma general screening....mana tau bleh buat pertukaran ke....

kebetulan arini g masa period ke 5...sedang molek la....nanti hari ke 21 period kena buat PRG plak...pastu en.zizan semestinya kena buat semen analysis....nantilah....nak kena g makmal musuh plak...apa lagi pathlab la.....aku kan gribbles....musuh ketat la.....

lepas dapat result semua...baru g klinik semula...

ok..selamat berusaha...

No comments:

Post a Comment