I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, March 28, 2010

Misi

10 april 2010
ada ujian SPA...
nak study
aku mintak pegawai arkib s41..
merapu kan...
blaja biologi...

tp aku tak kire..
sbb aku ada misi...
hahahha (gelak jahat..)

mana aku nak cari tips untuk ujian ni?
nampak mcm test untuk PTD...
sbb die dlm kategori sama....

dulu skali dah lulus test...
tp tggu kekosongan baru nak panggil..
dalam masa 5 TAHUN!!!!!
meraung....

tulun bg cadangan mana nak cari maklumat pasal test ni
selain dari beli ebook...
free punya..

semalam dah beli buku contoh kertas ujian...
tp untuk Mtest nye...
lantak la...
sbb aku rasa semua ujian SPA lebih kurang...
mesti ada soalan math..analitikal....bi bm dll...

aku paling pening soalan analitikal
soalan tu memang susah
or aku yg BODO????

bg la kaedah nak jawab soalan analitikal
yang mcm TuuuTTTT tu....

keprihatinan anda amat saya hargai
tq

1 comment:

  1. soalan analitikal? mmg pelik punye soalan. ntahla.. dulu time aku nak amik mtest aku join forum. dlm tu diorg bincang2 pasal soalan mtest la.. ade gak bg contoh2 soalan. so, aku study la soalan2 tu.. tp aku dah lupa dah forum mane. dah lama sgt dah..

    ReplyDelete