I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, March 30, 2010

sakit

skang aku nak wat tajuk ringkas2 je
sakit-period pain.
biasa hari pertama dan ke 2 je...
hari ni dah hari ke tiga masih sakit

bukan sakit berdenyut2...
tp bile berjalan...i mean bile ada gegaran di bahagian rahim
rasa mcm nak tercabut....
kalau duk atas kerusi..
nak bangun...rasa perut tertinggal atas kerusi

so aku tak byk bergerak...
dok diam2 tak sakit la....
aduii....

cuma skang period aku abis cepat
sejak makan ubat apa ntah...
ambar kenanga kot
dulu dr sekolah sampai keje....
period mau 11 hari..

lepas kawen..makan ubat tu...
period mula2 jadi 9 hari...
skang 7 hari je....
best2....

susah kalau period lama sangat....
pertama:aku jd mcm lupa2 ingatan nak smayang
sbb lama sgt tak smayang...
rasa rimas kat dalam spender....
haha....

ingat best ke pakai pad tu hari2.....
haha....

1 comment:

  1. apa agaknya perasaan budak yg kena pakai pampers tiap masa? ;P

    ReplyDelete