I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, September 7, 2010

3 Hari Sebelum Rayer..=28 Ramadhan,,,

salam
hari ni hari selasa...
masih bekerja dan akan bekerja sampai khamis
harap sgt khamis semua klinik dah tutup..
so xde sample...
bile xde sample..mean xde keje...
xde keje mean boleh balik awal...
balik awal mean bleh balik dungun cepat sket
balik cepat sket mean ada la masa sket aku nak wat kek...
aku nak wat kek awal mean aku xnak berebut dapur ngan mak aku


dapur adalah 4...aku rasa time tu la aku nak wat rendang..
nak rebus ketupat adabi..
nak kukus kek...
mak aku nak menggulai...
weishhh...mcm2 lah....


ni adalah gambar masa balik pasir mas aritu...
g la melawat kebun getah zizan d tanah merah
so mokcik (tok sedara) bgtau kebun dah semak sgt...
bulan lepas zizan letak baja kot...
pastu skang kan musim hujan...
so seakan2 letak baja kat rumput rumpai supaya naik dengan suburnya....

gambar aku adalah sebelah kebun getah...
ada tanah lapang...
so sebenarnya tu adalah rumput rumpai..
yang berbunga...
sangat cantik...
mcm kebun bunga plak...
aku pun suh zizan snap gambar aku
bergaya ala2 manja gitu..
wakakakak....
pose didalam semak...
keadaan tanah adalah lembap2...
so takut la cik pacat sempat naik atas kaki aku...

pose sampai nampak kain dalam..haha
tapi xde yg perasan kan yang coklat tu kain dalam....
janji xmenampakkan aurat aku...
hehe....aku kan muslimah sejati yang kadang2 melawan cakap suami...
kadang2 aje....

owh..tadi g beli sehelai jubah
untuk rayer..
see...pakai jubah di hari rayer...kan dah kata muslimah solehah...
tp suke melawan...
aku kan degil sket...

kalau aku buat zizan marah...
zizan senyap je...
then aku akan tanya bile die diam..
"awak marah saya ke?"
die akan jawab "buat apa nak marah awak...tak marah lah....tapi saya kesian dengan awak...awk menanggung dosa...bukan saya.."
see..suamiku...adoyai....
bile die cakap mcm tu..
automatik aku akan rasa bersalah....
bile dah sampai tempat keje masing2...
baru aku akan hantar sms mintak maap...
buat salah..mintak maap..
buat salah...mintak maap...
buat salah lagi..mintak maap lagi....

encik azizan...silalah bersabar dengan saya....
sebab saya memang dilahirkan untuk begini...
haha..salahkan takdir plak...
padahal diri sendiri tak pandai nak mengalah....
owh...bg aku mengalah bererti kalah...not like...eh tak ..tak...
sebenarnya aku selalu rasa aku buat bende yang betul...
if die tak ikut...aku akan masam muka...
hehe...gini ke isteri solehah....
kui kui kui...

No comments:

Post a Comment