I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, September 6, 2010

Kenduri kawen dihari rayer

salam...
setakat ni aku dah terima 5 kad kawen...
kad rayer satu pun xdok...haha...
zaman kad rayer sudah berlalu..
skang zaman org hantar kad kawen plak di hari rayer...

antara kenduri2 kawen yang bakal berlangsung:-
1-yusmaliza ismail dan pasangan di besut
ni kawan masa sekolah menengah smaasza
kenduri pada rayer ke-3
insyaallah tak pegi sbb masa ni aku kat pasir mas...
dan jalan semestinya jem sampai nak termuntah

2-raja hasyidah dan pasangan di kg gaal hilir pasir puteh
yang ni kawan serumah sewa di flat kolam dulu
die peg sains kat hsnz
hari rayer ke 3 jugak...
yang ni insyaallah pegi...
tu pun zizan kata kalau nak pegi..
kena naik motor
sbb jalan jem kan...

3-husna abd hamid dan pasangan
ni kawan masa mrsm qber
ni pun rayer ke 3 jugak
umah pengantin perempuan di kg belukar luas, ketereh kelantan
huishh..kalau boleh semua kenduri aku nak g...
tp yang ni mungkin xleh g...

4-fadiah sabrina dan pasangan
ni kawan satu kos kat utm skudai
kenduri adalah pada hari rayer ke 4
hajat dihati nak pegi....kenduri kat kg baru bachok kelantan
tp sesapa yg kampungnya dikelantan mesti tau
walaupun dekat...3jam mungkin baru sampai...
aduh....harap2 dapat la pegi kan...

5-kartina jamal dan pasangan
di melaka
yang ni yang paling jauh...
tp excited nak pegi..
siap dah book hotel kat melaka..haha
sebabnya dah lama nak g merayap makan angin di melaka...
tggu la kawan2 kawen..at least 2 dalam satu kan...
dan kenduri adalah hari rayer ke 9...
melaka!!!!ohh xsabar

plan pada hari rayer nanti adalah...
petang khamis balik dungun after keje...dua2 pun keje
rayer pertama di dungun...
then malam tu atau subuh rayer ke 2..
akan bertolak ke pasir mas...
akan berada di pasir mas until rayer ke 4
then malam tu akan balik ke kuala ibai
sbb raye ke 5 dua2 pun keje

16hb-rayer ke 7...public holiday
so sambung cuti sampai rayer ke 11
hehe
sbb nak g melaka kan
harap2 semua berjalan lancar...


*mood adalah hepi*
hehe

3 comments:

  1. Pijah, InsyaAllah, xde aral kita jumpa di Melaka, rumah Tina... InsyaAllah

    ReplyDelete
  2. insyaallah...tak pun nanti ko bawak aku jalan2 kat melaka....aku dan zizan buta melaka

    ReplyDelete
  3. pijah, melaka ngan segamat sejam jah..jemputla datang umah aku..paklah keje sabtu..sedih aku..suami xdok di hujung minggu..-yah-

    ReplyDelete