I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, September 21, 2010

Lawatan ke Melaka

akhirnya
sampai juga kami ke Melaka
walaupun takde experience ke bandar Melaka sendiri..
redah aje...
pusing tempat yang sama 16x pun ada...
dah semua jalan sehala...silap masuk simpang..
pusing lagi...dan lagi..dan lagi..

pagi sabtu kami kuar awal..
jadi sempat lah bergambar dengan lapangnya..
dan boleh la zizan bergambar dengan aksi2 peliknya...


aku nampak begitu kurus dalam gambar ini..
tp sebenarnya memang kurus pun..
sampai yana jeles..
die yang bertahun nak diet (konon2nya) makin berisi ada la..


see..xde orang pun...mean awal lagi...muzium pun tak bukak lagi...
amik gambar kat luar jelah...


zizan yang pendiam..
tp tengok mood jugak..
tengok ni haa...

encik azizan bin abdullah...


aku rasa cam susah sgt nak jumpe kedai melayu kat
bandar melaka ni...
yang ada plak tak bukak2...nape ntah...
akhirnya..makan kat mamak jugak...
zizan yelah..suka makan capati dan naan cheese..
aku nak makan lauk melayu-masakan kampung..

hehe....gambar org teruja pegi gym kepunyaan mr universe
tahun brape ntah...
dah tua dah mr universe tu skang...

sampaikan pasu bunga depan gym pun ada muka datuk ni...

akhirnya sampai juga ke kenduri tina
walaupun lama sesat di bandar jasin...
ingatkan selandar tu dekat ngan bandar..
rupanya jauh...
Tahniah Tina
semoga bahagia ke akhir hayat..
selamat menjalani hidup berumah tangga...
alaa...tp ko nanti pasangan jarak jauh kan...


masa xde orang bleh la bergambar ikut citarasa sendiri


berjaya mengumpulkan 6 org SSB
termasuk Tina jadi 7
masa ni Liya belum sampai
dari kiri Yana, aku, Huda, Amal dan Vita
kire bagus giler dah ni...
org lain punye wedding xde la ramai camni yg dtg
hebat giler Tina...

ni photo with liya
Liya yang mcm minah rempit...hehe..
naik Naza Superbike tu...
ganaz tol..
dulu aku je yg ganazs...

gambar2 dari atas Menara Taming Sari...


gambar yang diambil semasa menaiki Melaka River Cruise..
lama dowh..45minit....
dah la bot tu penuh ngan apek2....
dorang kalau dah excited...bising giler...
aku nak dengar zizan cakap pun kena dekatkan telinga kat mulut die...


sebelum bergerak dari umah Tina...
bergambar dulu...
pastu g beraya umah Huda di masjid tanah...


No comments:

Post a Comment