I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, November 29, 2010

3 hari yang akan bz

Salam...
Aku cuti panjang mggu ni.sabtu,ahad..off day...isnin,selasa,rabu..on leave...khamis jumaat off day lagi.total 7hari.cuti aku byk lg pun.company hanya akan forward 6hari sahaja ke tahun depan.
So kalau xamik cuti,nanti cuti tu burn jela.

Reason amik cuti adalah untuk abiskan cuti.haha.pastu duk umah..makan tido.

Ahad isnin,zizan mc sbb bengkak gusi. So melepak la kami suami isteri kt umah ni. Nak layan dvd,dvd player rosak. Apa masalah ntah,sehari sblum tu elok je layan,tetiba asyik error bila masukkan dvd.

So tengahari tadi aku dah naik geram kan,aku kasi hempok itu dvd player dengan kaki aku yg bersaiz 9 ni.haha. Pastu terus kuar 00:01 kt screen die mean die tengah play.haha.syiok.rasakan penangan aura kaki aku.

Owh,panjang lak citer.30hb,atuk zizan yang kami panggil abah dan nenek zizan yang kami panggil mek akan balik dr mekah.so 1hb..mak mertua aku buat makan2 la sket.menu yg drancang adalah laksa.so mesti hari yang agak bz kan.kalau xbuat keje dapur pun,aku akan bz pegang baby, owh sebab babY adalah ramai...

Seterusnya..2hb..hari pernikahan adir ipar aku.mujur umah pengantin pompuan kt bachok aje..satu lagi hari yg bz..maklumlah aku kan menantu anak sulong @ mok long.haha.bZ la kot..nak dapat adir ipar ni.tp adik ipar aka biras ni umur 31 tahun.aku patut panggil die zura je ke atau kak zura?yg sorang lg adik ipar aka biras umur 28. Aku panggil aisyah je..

Seterusnya 3hb,majlis sambut menantu pulak kt umah mak mertua aku.aku kire tuan umah la kan. Haruslah bz..hadoii.harap2 adir ipar aku tu bawak kawan2 askar die dtg membantu...hehe..

Dan.4hb..aku da masuk keje tu..mesti pagi sabtu tu baru nak bertolak dari pasir mas ke k.trg.hehe.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments:

Post a Comment