I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, November 11, 2010

randomly...

1-ingat tak dulu aku penah merancang nak bukak gym...tp bila semua rancangan dah dibuat....loan tak dpt dibuat...so terhenti disitu usaha aku...

2-nasib baik loan tu tak lulus....haha...so skang aku dan zizan kembali bersemangat nak buka gym tp di dungun..tak payah sewa premis...tp sewa umah sewaan ayah aku....depan umah aje...kakak aku pun dah sanggup nak jaga...

3-tapi rancangan tu xde la dlm sebulan 2 ni..maybe 6bulan hingga setahun lagi kot...tp lagi cepat lagi best....modal equipment maybe dlm 20k kot...so semalam sebagai permulaan...atau sebenarnya aku nak pakai buat bersenam dulu buat masa skang...memang mahal dowh...tp aku kata kat zizan...sy nak guna ni kat umah..and then lagipun kita nak bukak gym kan...so at least dah ada satu benda kan....semalam...walaupun dah mintak kurang...dapat rm4700....tp 4 in 1 la...tp puas ati la jugak....opss..aku beli pakai kedit card je...mana ada cash byk2....tp aku akan settlekan utang secepat mungkin....

4-balik keje semalam...start enjin kete tak idup....kata org...kete merajuk...mentang2 minggu depan dah nak bertukar tangan...wat hal la pulak....tukar bateri dah rm190...adoyai...

5-bile la alza nak sampai ni...

6-sejak pakai blackberry..idup ini rasa sgt mudah..hehe...storm 9500.

No comments:

Post a Comment