I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, December 29, 2010

terbawa-bawa

Situasi: atas katil pukul 11:45malam

Mood: aku (sedih dan pilu akibat tgk movie), zizan (mood mengantuk..esok nak keje)

Perbualan:

Aku: gewe....gewe sayang saya dok?

zizan: ehh...nak tanya..tanya siang2..ni malam doh..org nak tdo...esok keje...

Aku: geweeee...(ngada2)

zizan:awak lain kali jgn tengok la citer2 sedih...tgk doremon ngan atromen je...

Aku:hahaha....

malam tadi tgk citer kat tv alhijrah...revalina s temat belakon..citer sedih giler...byk kali aku nangis dan sengih sorg2 depan tv....

sampai nak tdo tu....tak abis2 lagi perasaan tu....mengganggu emosi betul citer tu....masa zizan balik gym..aku bgtau td citer sedih giler...aku citer la kat die balik...sambil2 buat ringkasan pun aku nangis lagi...hohoho..over betul...tp serious sedih....

sebenarnya...malam kelmarin aku mimpi zizan meninggal xcident....so citer tu pun sama....aku bleh bayangkan....sebabnya masa aku mimpi tu pun aku siap nangis...terkejut dari mimpi terus peluk zizan yang tengah syok peluk bantal peluk....tak kire...aku peluk jugak....

so citer tu pun ada beberapa babak yang sangat kena mengena ngan situasi aku ngan zizan....so that's why very touching pada aku...

nota kaki:blackberry demam sebab jatuh...maybe kena hantar klinik...

1 comment: