I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, August 8, 2012

hai...lama benor xupdate blog..bukan setakat tak update...jenguk pun tak... macam ingat2 lupa kat blog sendiri... masalah.. semua org ada masalah... bila kita ada masalah...ramai yg pandai bg nasihat... itu la ini la... tapi bila masalah yang sama melanda diri sendiri... yes..masalah yg memang sejibik sama.... nampak stress semacam je...mungkin lebih stress dari aku masa die nasihat kat aku dulu... die mmg nasihat..bukan perli ke apa... tapi die suruh amik mudah je masalah tu... jangan pikir... mmg manusia ni mcm tu pun... kita mmg susah nak rasa apa yg org rasa melainkan kena kat atas diri sendiri... ada bbrp masalah aku dulu yg kini dah settle...melanda dia..sama plak tu..camne tu.. harap die tabah hadapinya... (apa punya update pun aku xtau)

No comments:

Post a Comment